Share |

Ecrane de etanșare


Crane Materials International (CMI) are peste 25 de ani de experiență în furnizarea de palplanşe ecologice care sunt folosite în unele din cele mai dificile proiecte de protecție împotriva agenţilor chimici, de oprirea infiltratiilor in diguri, ecrane de etanșare și incinte uscate. Palplanşele CMI ShoreGuard® și Ultra-CompozitTM au fost utilizate în proiectele de remediere din intraga Americă de Nord incluzând șantierele finanțate din fonduri federale ca SUPERFUND și EPA din Statele Unite. Palplanşele sintetice au fost folosite cu succes în medii chimice corozive cum ar fi compuși organici volatili (COV), compuși BTEX (benzen toluen etilbenzen xilen), vapori de metan, etc.

Fie că este vorba de apă sărată, carburant, benzen sau chiar creozot, palplanşele CMI au fost folosite în proiecte concepute pentru a oferi performanțe mai bune decât piloți forați, oțel sau beton. Palplanşele CMI ShoreGuard și Ultra-Compozit au o greutate redusă conducând astfel la o manevrare ușoară și costuri de transport mici. Comparativ cu multe instalări de piloți forați, palplanşele CMI au nevoie de un spațiu mai redus și de mai puține echipamente pe șantier. De obicei, în proiectele unde se utilizează palplanşe CMI se pot evita emisii importante destul de periculoase (produse în timpul realizării zidului de piloți forați când se excavează pământul contaminat) deoarece palplanşele sunt introduse în pământ fara deranjarea lui de niciun fel. De asemenea, comparativ cu zidurile din piloți forați, la pereţii din palplanşe nu apar probleme cu amestecarea accidentală a pământului contaminat cu cel necontaminat, nu apar probleme de depozitare a materialelor periculoase, nu este necesară o cantitate mare de apă pe șantier și nici operațiuni dăunătoare mediului.

Sistemul de îmbinare patentat „I-Beam Lock” folosit la palplanşele ShoreGuard și UltraComposite oferă durabilitate la montajele cele mai dificile. Întreaga suprafață a palplanşelor CMI este impermeabilă, chiar mai mult, folosind un adeziv special la renuri, palplanşele pot oferii un grad de impermeabilitate egal sau chiar mai mare cu cel al piloților forați. Rezistența la substanțe chimice a palplanşelor ShoreGuard a fost îmbunătățită de-a lungul timpului  folosind tehnologia de producție XCR. Această tehnologie  cuprinde procese moderne de prelucrare a materialelor, matriță de ultimă generație și prepararea vinilului bazată pe 65 ani de experiență. Cea mai noua fabrică de palplanşe ShoreGuard este singura din lume proiectată si construită cu destinaţia fabricării de palplanşe sintetice.

Dacă aveți un proiect care are nevoie de ecrane de etanșare pentru o groapă ecologică, prevenirea/ oprirea afuierii sau infiltrarii in diguri, incinte uscate sau protejarea fundațiilor împotriva infiltrării apei freatice, vă rugăm contactați Promal Concept pentru solutionarea lui.

Mai multe informaţii pentru ecrane de etanşare