Share |

Regularizări

Palplanşele sintetice ShoreGuard® și palplansele UltraComposite® se folosesc în prezent la o gamă largă de lucrări hidrotehnice cum ar fi îndiguiri, etanșări de profunzime, șicane, protecții de mal și reabilitări de diguri de pământ. Anvergura lucrărilor poate varia de la proiectele de amenajare a iazurilor de dimensiuni mici, până la cele mai mari structuri pentru devierea cursurilor de apă. Palplanşele sintetice au revoluționat industria amenajărilor hidrotehnice prin punerea la dispoziția constructorilor a unei soluții durabile, ieftine și care nu presupune utilizarea aditivilor toxici dăunători mediului.

Cei mai buni ingineri hidrotehniști și constructori de renume mondial au ales să lucreze cu palplanşele sintetice produse de Crane Materials International la proiecte de mare anvergură, incluzând operațiuni de drenaj minier acid. Palplanşele ShoreGuard® și UltraComposite® au fost preferate în principal datorită rezistenței anticorozive și a fabricării lor prin tehnologia XCRTM. Tehnologia XCRTM constă în utilizarea tehnicilor de ultimă oră pentru procesarea granulelor de vinil după formule rezultate în urma a 65 de ani de experiență și conferă produselor fabricate de CMI protecție împotriva factorilor de mediu ca temperatura, actiunea agenţilor chimici sau petrochimici și a razelor UV.Întregul complex industrial ce deserveşte producția de palplanşe ShoreGuard® a fost special conceput și construit pentru această destinație, fiind singurul de acest fel din întreaga lume. Finalizată în 2006, fabrica de palplanşe sintetice folosește cele mai avansate procedee de reciclare, de extrudare a PVC-ului și un control al calității la nivelul exigențelor actuale, pentru a reduce la maxim emisiile de carbon, având astfel un impact cât mai mic asupra mediului.

Adiţional palplanselor din PVC model ShoreGuard®, Crane Materials International pune la dispoziția constructorilor modelul de palplansa și piloti UltraComposite®. Proiectanții preferă deseori aceste produse întrucât ele reprezintă o alternativă foarte bună pentru oțel. Palplanşele și piloții rotunzi UltraComposite® reprezintă cele mai rezistente elemente de construcție pentru structurile marine disponibile în lume! Acestea necesită mentenanță minimă și au o durată mare de exploatare, fiind disponibile în același timp la un preț comparabil cu cel al solutiilor “clasice” si putand fi instalat cu aceleasi utilaje ca si palplansele metalice.

Pentru creșterea durabilității și mărirea performanțelor de rezistență, CMI, prin reprezentantul ei in Romania Promal Concept, pune la dispoziție produsele complementare TimberGuard®, ArmorCap®, ArmorWale® și ArmorRods®. Acești piloți, lonjeroane, tiranți și coronamente necesită de asemenea întreținere minimă față de materialele folosite uzual precum lemnul tratat chimic, betonul și oțelul galvanizat. Folosite concomitent cu produsele ShoreGuard® și UltraComposite®, aceste elemente auxiliare, recomandate de producător, maximizează durata de serviciu a structurii.

Pentru orice proiect de îndiguire, etanșare de profunzime, reabilitare de dig, șicane sau deviere de albii, Promal Concept vă stă la dispoziție!

Mai multe informaţii pentru regularizări